Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Jeśli macie jakieś pomysły na nazwy rang lub inne obiekcje dotyczące tematu to zapraszam do dyskusji.
Pozdrawiam ,
GC TO JA CHCE BYC PRYMASEM ZA PRYMASA PROPONUJE ZALICZONY JEDEN ZLOT NASZEJ NIDERLADII ZROBINE NA TYM ZLOCIE TRZY WINA ODANIE GRUZU I OPISANIE TYCH PRZEZYC NA FORUM WIEM ZE TO GLUPIE ALE TO MOJA PROPOZYCJA HYHYHYHY MAM NADZIEJE ZE TO WAS PORUSZY I ZACZNIECIE PISAC WIECEJ POSTOW NA TEN TEMAT.PS. Z TYMI RANGAMI TO JAKIS CHORY POMYS;RANGOWYM SKRYTOPOSTOM MOWIE STANOWCZE NIE
johen_luz napisał: 0-9 postów : Ręce które (ka)leczą
2. 10-49 postów : Jasiek ze wsi cie zalatwi
3. 50-99 postów : przemytnik rzeżuchy
4. 100-199 postów : za co mnie bijesz
5. 200-399 postów : za sałatą ,
6. 400+ : tato zostaw mojego psa
tylko nie pytajcie dlaczego takie.
Johen-Luz..az boje sie zapytac dlaczego takie....A w Twoim rangingu wychodzi ze ja za cos bije albo ktos bije mnie?? Nie lubie przemocy.....prosze o zmiane....
Proponuje ..Ranking odwiedzin na swoim profilu..lub ranking znajomych..tudziez ilosc wpisow i komentarzy jak rowniez ilos godzin spedzonych na Mn.nl...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.